Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Burlöv

Första Granbackekvällen bjöd på allsång till svenska hits

På Burlöv kommuns hemsida beskrivs Granbackekvällarna som en mångårig tradition där en vacker sommarkväll lockar tusentals besökare att sitta i gröngräset framför utomhusscenen. Sedan förra året är det ett nytt koncept med allsång – och just denna onsdagskväll, sommarens premiär, bjuder på temat ”Solkyssta svenska hits: sånna vi kan”.

Längst fram har PRO-kören i Lomma slagit sig ner. Under kvällen ska de framföra två låtar, i vanliga fall är de 50 personer men ikväll får det klara sig med halva styrkan. ”Vi är gästartister ikväll, det är första gången så det ska bli spännande”, säger körledaren Bodil Wirén i rosablommig hatt.Bild: Moa Dahlin
Trots det något svala vädret och solens frånvaro har ett 100-tal tagit sig till Arlövs utomhusscen strax innan klockan sju. De flesta skulle få rum på stolarna precis intill scenen, men några har ändå valt att sätta sig i det torra, gulgröna gräset.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen