Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Rosengård vann säkert mot tabelljumbon

Rosengård kunde avsluta vårsäsongen med tre planenliga poäng mot tabelljumbon Varberg, som i det långa loppet inte hade mycket att sätta emot hemmalaget. Förvisso blev den första halvleken mållös, men det var Rosengård som kontrollerade matchen redan då.
– Vi fick dem dit vi ville, de slog långt i de ytor vi ville att de skulle slå bollen. Så det kändes bra. Och i längden orkade de inte stå emot defensivt, konstaterade Rosengårds tränare David Roufpanah.
Efter att Zia Sakirovski satt förlösande 1–0 en kvart in på andra halvlek, blev det mer eller mindre en ketchupeffekt med ytterligare två mål inom 16 min. 3–0 till slut och en bra avslutning på en ojämn vårsäsong.
– Ja, skönt att vinna idag och inte släppa iväg lagen ovanför alltför mycket. Vi har ett nytt lag i år och har jobbat mycket med kemin, på att lära känna varandra. Vi är inte alls klara med det utan är fortfarande i processen men vi börjar se beteendemönster som vi kan dra nytta av senare. Vi jobbar på utan press, menade David Roufpanah.

Division 2 västra Götaland HERR

3
FC Rosengård 1917
  • (0-0)
0
Varbergs GIF FK

Målskyttar

  • Zia Sakirovski
  • Ismail Hussein
  • Ali Jasim
    Gå till toppen