Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Polistillslag mot olaglig fest

Flera personer omhändertogs på en otillåten fest på Citadellsvägen i Malmö.

Bild: Patrick Persson
Polis och ambulans larmades vid 01-tiden till någon form av överdos vid en fest på Citadellsvägen i Malmö. Ambulanspersonalen tog hand om en kvinna och polisen tog hand om festen som visade sig vara otillåten.
Bild: Patrick Persson
Fler polispatruller kallades till platsen och polispersonal omhändertog de misstänkta arrangörerna samt vissa av festdeltagarna som misstänktes vara påverkade av narkotika och alkohol.
- Vi har omhändertagit tre personer som var berusade och sedan är en person gripen för narkotikabrott, säger Tommy Bengtsson, vakthavande befäl hos polisen.
Minst en person omhändertogs för fylla och en annan misstänkt för att ha varit påverkad av narkotika. Ett 70-tal personer kördes ut ur den innergård där de tidigare festat. Två personer kommer att förhöras som misstänkta för att ha arrangerat den olagliga festen under natten.
Om någon av arrangörerna haft legal tillgång till lokalerna eller olovligen tagit sig in på området kommer polisen nu att utreda.
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen