Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Torn vann igen – trots utvisning

Trots en man kort hela andra halvlek sedan Niklas Nilsson blivit målchansutvisad precis innan halvtid, lyckades Torn spela till sig tre poäng borta mot Husqvarna och täta till toppstriden ytterligare. Astrit Seljmani sköt 0–1 efter en omställning en kvart in på andra halvlek och fastställde slutresultatet.
– Oerhört skönt, förstås. En riktigt stark arbetsinsats i andra halvlek, det kändes som att vi hade kontroll, menade Torns tränare Richard Ringhov.
Den första halvleken var jämn, även om det var Husqvarna som skapade de vassare chanserna. I andra halvlek drog sig Torn tillbaka, låg lägre ner i banan och satsade på omställningar. Hemmalaget hade mest boll – men skapade inte lika många chanser.
– Adam Olofsson fick flytta ner som mittback och tillsammans med Ludvig Bergman styrde han spelet väldigt bra, vi låg rätt i positionerna, menade Richard Ringhov.
Ett alltmer frustrerat Husqvarna lyfta alltfler längre bollar, men lyckades inte få hål på Philip Mårtensson i Tornmålet.
– Philip gjorde ett par svettiga räddningar i första halvlek, men i andra tycker jag nästan att vi skapade fler chanser än Husqvarna. Vi sade till varann i halvtid att inte snålspela och nöja oss med en poäng trots utvisningen och sedan följde vi vår plan väldigt bra, summerade Richard Ringhov nöjt.

Division 1 södra HERR

0
Husqvarna FF
  • (0-0)
1
Torns IF

Målskyttar

    • Astrit Seljmani
    Gå till toppen