Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

James: ”Vem är galen nog att göra det här?”

"Here we go again" – ett decennium efter biosuccén "Mamma mia – the movie" är det nu dags för uppföljaren. Och det är ett stjärnspäckat gäng som har återförenats för ett Sverigebesök med galapremiär.
– Tio år har gått blixtsnabbt, säger Pierce Brosnan.

Judy Craymer, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Dominic Cooper, Björn Ulvaeus, Pierce Brosnan, Lily James och Benny Andersson besökte Stockholm inför galapremiären av "Mamma mia – Here we go again".Bild: Vilhelm Stokstad/TT
En avsaknad av Meryl Streep, Colin Firth och Cher – annars var de största stjärnorna med koppling till filmen på plats i Stockholm inför premiären. Förutom tre av Sveriges mest kända ansikten, Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Stellan Skarsgård, bestod sällskapet av Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Christine Baransky och Lily James. Men att det ens spelades in en uppföljare, tio år efter den första filmen, var många av skådespelarna förvånade över.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen