Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Succéduon Twenty One Pilots kommer till Köpenhamn

2015 slog de igenom stort med sitt fjärde album ”Blurryface” och strax därpå kammade de hem sin första Grammy. Nu står det klart att att den amerikanska succéduon Twenty One Pilots kommer till Köpenhamn för en konsert nästa år.

Twenty One Pilots.Bild: Pressbild
Twenty One Pilots startades i Ohio för nio år sedan, av den då tonårige Tyler Joseph. Ett par år senare byttes de andra originalmedlemmarna ut mot trummisen Josh Dun.
2013 fick duon stor succé med med albumet ”Vessel” och singeln ”Car Radio” sålde dubbel platina i hemlandet.
Två år senare kom det stora genombrottet med albumet ”Blurryface” och hits som ”Stressed Out”, ”Ride” och ”Heathens”. 2016 belönades de med en Grammy för låten ”Stressed Out”.
Nu står det klart att hitmakarna från Ohio inom kort släpper sitt femte album. Den 5 oktober kommer ”Trench” och redan nu har de släppt singlarna ”Jumpsuit” och ”Nico And The Niners”.
Strax efter albumsläppet ger sig Twenty One Pilots ut på en omfattande turné i Europa, USA och Australien. Den 11 februari intar de Royal Arena i Köpenhamn. Biljetterna släpps den 20 juli.
Håll koll på Malmö och Köpenhamns nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen