Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Michelle Obama dansade loss på Beyoncékonsert

Michelle Obamas danssteg uppmärksammades under Jay-Z och Beyoncés konsert i Paris. Arkivbild.Bild: Gerald Herbert AP/TT
Istället för ett förband valde Beyoncé och Jay-Z att visa VM-finalen på storbildsskärmar under sin konsert i Paris, till publikens stora glädje. När konserten på Stade de France drog igång var det segeryra fransmän som tog emot musikerparet med stora famnen.
Två extra stolar hade dessutom placerats ut bredvid scenen, en till Beyoncés mamma Tina Knowles och en till Michelle Obama. Flera personer i publiken slet kameran från uppvisningen på scenen för att filma USA:s tidigare första dam ignorera stolen och i stället dansa med händerna i luften till musiken.
Konserten bjöd även på en premiär, rapporterar Pitchfork. Paret Carter uppträdde för första gången med singeln "Apeshit" från det nya albumet "Everything Is Love", som överraskade fansen när det släpptes i juni.
Familjen Carter och familjen Obama är vänner sedan länge. När Barack Obama svors in som president 2013 var det Beyoncé som fick uppdraget att sjunga den amerikanska nationalsången.
Gå till toppen