Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Ny seger för Torn som återtar serieledningen

– Det är lätt att spela fotboll just nu, konstaterade Torns tränare Richard Ringhov med ett leende efter att laget tagit sin elfte seger för säsongen.
Oddevold städades undan med säkra 2–0 och Torn hade dessutom bud på ett par till. Astrit Seljmani gjorde inte bara det avgörande målet blott ett par minuter in på andra halvlek efter att han vunnit boll och runnit igenom på egen hand, han hade också ett friläge utöver det och var den som tvingande Oddevolds Emil Niklasson att ta en målchansutvisning med 20 minuter kvar att spela. Då var uppförsbacken brant för hemmalaget.
– Vi gjorde kanske vår bästa match i år, hjälpta förstås av en tidig ledning och sedan 2–0 i ett viktigt skede. Men grunden ligger i försvarsspelet och nu nollade vi igen, vi har bara släppt in 13 totalt såhär långt, menade Richard Ringhov.
Förutom stabil defensiv och en lojal spelartrupp som tror på sin spelidé, hade man inför säsongen identifierat ett par viktiga förbättringsområden.
– Passningsspelet och vård av boll har vi jobbat mycket med och förbättrat ännu mer än jag trodde vi skulle såhär snabbt. Det har varit en nyckel till framgången, menade Ringhov.
Nu väntar välförtjänt semester.
– Det är täta matcher, jag tror vi spelat var fjärde dag. Så visst behöver man återhämtning och tid för reflektion nu, erkände Richard Ringhov.

Division 1 södra HERR

0
IK Oddevold
  • (0-1)
2
Torns IF

Målskyttar

    • Adam Olofsson
    • Astrit Seljmani
    Gå till toppen