Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Max Wiman: Magisk passningsfot går vidare för att hitta vägen till framgång igen

I vintras lämnade Magnus Wolff Eikrem Malmö FF med utspelat kontrakt. Det var efter tre års berg-och-dalbana, där hans magiska passningsfot framför allt våren och sommaren 2017 charmade publiken.

Till slut hamnade Eikrem i Seattle i amerikanska MLS, men nu är den resan över. Efter 17 matcher under våren (bara sex från start) och två mål och en del skadebekymmer, frigjordes han från sitt kontrakt på fredagen.
Magnus Wolff Eikrem mot Jönköping sommaren 2017.Bild: PETTER ARVIDSON
Enligt norska medier för att göra plats för en annan utländsk spelare.
Redan i vintras tränade Magnus Wolff Eikrem en längre period med sin gamla klubb Molde hemma i Norge. Nu spekuleras det ganska friskt i att han ska återvända till tryggheten där.
Tränaren Ole Gunnar Solskjær sa till mig när vi träffades i Marbella, där både MFF och Molde hade träningsläger förra våren, att han hoppades att Eikrem en dag skulle återvända till klubben - men att ha inte trodde han var färdig med världen än.
Frågan är om han inte är det nu?
Mot Jönköping 2017 blev det också ett härligt mål för Magnus Wolff Eikrem.Bild: PETTER ARVIDSON
Själv sa Eikrem till mig när han lämnade MFF att han skulle visa direkt i en ny klubb vad han kan och han var övertygad att lyckas. Det blev alltså inte riktigt så, tyvärr, för den extremt timide och vänlige norrmannen.
Om Eikrem vänder hem till Molde återförenas han alltså med Pawel Cibicki, som är utlånad dit från Leeds.
Gå till toppen