Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kritikerna delvis hänförda av Guns N' Roses

En lång kväll med höga toppar och djupa dalar. Recensenterna förtjusades av några guldkorn i en utdragen Guns N' Roses-konsert på Ullevi.

Guns N' Roses konsert på Ullevi sågs av 64|289 personerna.Bild: Adam Ihse/TT
Kritikerna är bara i stunder övertygade av Guns N' Roses spelning på Ullevi.
Aftonbladet , DN och Expressen delar ut betyget tre och nämner bland annat "Nightrain" och "Sweet child o'mine" som två av höjdpunkterna i den drygt tre timmar långa rockkavalkaden.
Expressen anser att det inte räcker till en klassiker på Ullevi, men gott och väl till "en svajigt underhållande rock-kväll".
Både Aftonbladet och DN skriver att låtarna från den ofta utskrattade plattan "Chinese democracy" är överflödiga, men uppmärksammar också Slash många soloparader.
GP är något mer skeptiska, ger betyget två och anser att Los Angeles-gruppens konsert hinner ta ut sin rätt. "Bra lite för sällan, överlastat lite för ofta", hävdar tidningens recensent.
TT:s utsände påpekar att Guns N' Roses afton är trögstartad och att Göteborgspubliken är redo för allsång först när bandet närmar sig extranumren.
Axl Rose, Slash och de andra lär hur som helst skratta hela vägen till banken. 64 289 personer såg lördagens konsert på Ullevi, vilket enligt arrangören Live Nation gör att gruppen slår Metallicas tidigare publikrekord för en hårdrocksgrupp på arenan.
Gå till toppen