Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Mat & Dryck

Kräfttest: Färskt och svenskt inte alltid bäst

Säsongen för kräftskivor är i antågande. Vi har knäckt klor och sörplat kräftspad på både färska och frysta kräftor för att ta reda på vilka som är godast.

Kräftkalas är en kär tradition i Sverige. Nu är årets skörd av såväl frysta som färska kräftor på väg ut i butikerna. Vi har provsmakat åtta sorter. Läs om resultatet längre ner i artikeln.Bild: Christine Olsson/TT
Färska sötvattenskräftor blir allt mer populära. Fisket drar igång på allvar under sommaren och vi lyckades få tag i några från årets allra första fångst. Producenten Lobster fick testsändningen från Turkiet i början av juli. De första svenska signalkräftorna levererades också direkt från fiskarna till vår testpanel.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen