Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

IFK Malmö tappade ledning på övertid

Ett stukat och kanske lite ringrostigt IFK Malmö, utan avstängde Sami Güngör och utan Noor Zadran som lånats ut till Landskrona resten av säsongen, lyckades inte ta de tre poäng som förväntades mot bottenlaget Högaborg. Men det var nära. Hemmalagets kvittering kom efter en Malmöhörna som vändes på och blev till 2–2 – på övertid.
– Surt att släppa in ett mål i 94:e minuten och vi var ganska väl samlade också. Men det finns mer att önska av vårt spel, vi saknade lite spelare och nye Almir Taletovic från Kristianstad behöver tid för att komma in i det helt, menade IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Högaborg tog ledningen tidigt, men gästerna vände genom mål av först Gustaf Backaliden och sedan, i andra halvlek, av Mohamed Ramadan på straff. Men det räckte alltså inte.
– Vi blev lite breda i försvar och fyllde inte på tillräckligt i anfall. Och så släppte vi in två skitmål, suckade Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Högaborgs BK
  • (1-1)
2
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Gustaf Backaliden
    • Mohamed Ramadan
    Gå till toppen