Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Familj

Hålet i själen fylldes när bröderna träffades

För 35 år sedan fick Claes Kroon i Beddingestrand veta att han var adopterad. 2015 fick han veta att han hade en storebror i Wales. Nu pratar bröderna varje vecka och träffas så ofta det går. – Vi bara klickade direkt. Även våra fruar klickade, säger Claes halvbror, Bob Warren.

Bob Warren, Jan Warren, Margaretha Kroon och Claes Kroon har träffats. Både Bob och Claes är musiker. Bob spelar gitarr i Stikky Fingers och Claes spelar i Trelleborgs musikkår. I slutet av juli var hela bandet, med fruar, över och hälsade på och spelade i Parken.Bild: Carolina Svensson
Claes Kroon växte upp i Trelleborg med två föräldrar som han alltid trodde var hans biologiska. Men när Claes pappa dog 1983 kom det fram, vid dödsattesten, att han var adopterad. Sorgen efter sin far tog över och han reagerade inte så mycket på adoptionen. När Claes mamma dog två år senare hittades adoptionspapperen och ett namn på Claes biologiska mamma: Ceridwen Myfanwy Hansson.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen