Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Man misshandlad och rånad utanför Big Slap-området

En man i 25-årsåldern ska ha skadats i samband med ett rån i Pildammsparken utanför Big Slaps festivalområde på lördagskvällen.

Bild: Patrick Persson
Polisen fick kännedom om händelsen efter att mannen förts till sjukhus med ambulans. En polispatrull skickades till akuten för att förhöra mannen om vad man först trodde enbart var ett misshandelsärende.
– På sjukhuset framgår det att han blivit rånad, men det är inte riktigt klart vad som tillgripits, säger Fredrik Bratt, informatör på Skånepolisen.
Rånet ska ha inträffat vid 22-tiden. Polisens ledningscentral har ingen information om hur pass allvarligt skadad mannen är.
Vid midnatt hade polisen i övrigt inte sett något ovanligt högt antal anmälningar eller utryckningar kopplade till housefestivalen.
– Det är rånet som sticker ut. Sen har vi en särskild kommendering på grund av det här som är planerad sedan länge så det är så klart mycket poliser på plats, säger Fredrik Bratt.
Gå till toppen