Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
TFF

Hümmet: "Jag är inte orolig"

Han var inblandat i alla offensiva lägen för TFF - och hade chansen att avgöra i slutminuterna. Trots en ny förlust tror Deniz Hümmet att hans lag kommer klättra i tabellen.
– Jag är inte orolig, säger han.

180730 Trelleborgs Deniz Hümmet jublar efter att han reducerat till 1-2 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Trelleborg och Hammarby den 30 juli 2018 i Trelleborg.Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / Cop 178Bild: MATHILDA AHLBERG
Trelleborg föll med 1–0 borta mot Hammarby och parkerade därför under nedflyttningsstrecket i den allsvenska tabellen. Men TFF:s Deniz Hümmet ser positivt på matchen.
– Det var en jätterolig match. Det var två lag på planen som ville spela och det var ett högt tempo. Vi bara njöt samtidigt som vi gjorde bra match och rubbade ett Hammarby i toppen av tabellen. Det var en bra match, men det är så klart surt att vi inte fick med oss en poäng, eller tre egentligen, säger 21-åringen efter matchen.
Under matchen var det han tillsammans med ytterbacken Felix Hörberg som stod för det mesta i offensiven. Enligt Hümmet är deras lyckade samarbete inget nytt trots att det uppmärksammades både under och efter matchen.
– Det brukar vi ha. I dag kanske det bara syntes mer, för vi i laget fick igång vårt spel mer. I dag var Felix på språng och hittade mig och jag hittade honom. Jag hoppas vi kan bygga vidare på det i kommande matcher, säger 21-åringen.
Att laget ligger näst sist i tabellen är inget som oroar Hümmet.
– Jag tycker vi har ett bra lag och vi spelade bra i dag och visade alla som såg matchen att TFF kan spela bra mot topplag. Det låg hela tiden och vägde i matchen. Det var en rolig match för de som kollade och det gav oss bra känslor inför framtiden. Jag tror vi kommer ha allt i egna händer. Jag är inte orolig.
Läs alla artiklar om: Allsvenskan 2018: Hammarby–TFF
Gå till toppen