Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Vidi-tränaren: ”Svår andra match för båda lagen”

Motståndartränaren var nöjd med resultatet men håll sig lugn och reserverad efter matchen och ville inte ta ut något i förskott.
– Väldigt bra atmosfär på arenan. Båda lagen hade möjligheter. Vi åker hem med ett bra resultat även om det är långt kvar, säger Marko Nikolic.

Viditränaren om domaren: "Kanske någon tyckte att det fanns några situationer men titta då på situationen när Kovacs drogs ner i straffområdet. Efter en sådan händelse kan man inte kommentera domarens insats."Bild: MATHILDA AHLBERG
Ungrarnas serbiske tränare var nöjd med resultatet på Stadion.
– Vi spelade väldigt bra i första halvlek. Vi var organiserade men i andra halvlek spelade vi inte bra under de första 20 minuterna och Malmö tryckte tillbaka oss. Vi kom tillbaka, träffade ribban och skapade ett antal chanser. Vi åker hem med ett bra resultat även om det är långt kvar. Det blir en svår andra match för båda lagen, säger Marko Nikolic.
– Vidi är ett lag med kämpaanda och vi kämpar för ungersk fotboll.
Spelade Malmö som ni trodde?
– Det är inte mitt jobb att svara på mina kollegors lag. Det är inte min stil att kommentera andra tränares lag.
Förväntade ni er en fysisk match?
– Ja, självfallet. Skandinaviska lag spelar så och det är en av Malmös största styrkor är deras mentalitet, deras kämpaanda och fysiska egenskaper. Vi försökte matcha dem på alla nivåer.
Det var en match med mycket känslor. Hur tycker du att domaren hanterade matchen?
– Det är inte mitt jobb att kommentera domaren. Kanske någon tyckte att det fanns några situationer men titta då på situationen när Kovacs drogs ner i straffområdet [av Eric Larsson i första halvlek]. Efter en sådan händelse kan man inte kommentera domarens insats.
Hur offensiva kommer ni vara nästa vecka?
– Jag vill att mitt lag ska spela jämnt och tävla mot Malmö och nå gruppspel i någon av de europeiska turneringarna. Detaljerna kommer att avgöra vem som kommer att gå vidare, säger han.
Gå till toppen