Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Cherrie dragplåster på gatufestival för unga i Landskrona

För andra året i rad anordnas ungdomsfestival i stadsmiljö i Landskrona. Torsdag 9 augusti med start klockan 15.30 kan publiken i Teaterparken se artister från flera länder.

Cherrie kommer till ungdomsfestivalen i Landskrona. (Pressbild)Bild: Patricia Reyes
Bland annat kommer stjärnskottet Cherrie stå på scen. Hon ses som en av Sveriges populäraste R’n’B-artister och har nyligen släppt sitt andra album, Araweelo, där rytmer, texter och beats inspirerats av hennes somaliska rötter.
Osman ”Ozzy” Maxamed kommer till Landskronafestivalen. (Arkivbild)Bild: Hussein El-alawi
Malmörapparen Osman ”Ozzy” Maxamed Ozzy kommer också till festivalen. I våras släppte han sitt debutalbum Ett öga rött Dessutom blir det spelningar av Malcolm B, DJ Naffsaid och Landskronatalangen Melinda.
– Artisterna som bjuds in är oftast rekommenderade av ungdomar, och ungdomarna är även med och hjälper till inför, under och efter arrangemanget, förklarar festivalsamordnare Kushtrim Rahmani, ungdomssekreterare vid Sektionen Fritid, i ett pressmeddelande .
Flera utländska namn har också bokats. Wade Brown är en soulartist från USA som har deltagit i talangtävlingarna American Idol och The Voice. Landskronaspelningen blir hans första internationella framträdande någonsin. Andra utländska artister som kommer till Landskrona på torsdag är Benjamin Rihan från Danmark och DJ Amazin från USA.
Landskrona Street Festival 2018 anordnas av Sektionen Fritid tillsammans med Slow Motion Soundz Europé och Blast Culture.
Festivalen är gratis, drogfri och har ingen åldersgräns.
Gå till toppen