Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Hon blir ny projektledare för Doc Lounge Malmö

Tidigare har hon varit ett återkommande ansikte på Babel som klubbarrangör och dj. Nu blir Maja Goffe ny projektledare för dokumentärfilmklubben Doc Lounge Malmö.

Maja Goffe är sedan den 1 augusti ny projektledare för Doc Lounge Malmö.Bild: Olle Enqvist
”Det ska bli så spännande att komma tillbaka till Babel där jag arrangerat nattklubb hur många gånger som helst. Men att nu få arrangera, en för mig, helt ny sorts klubb, dokumentärfilmsklubb”, säger Maja Goffe i ett pressmeddelande.
Maja Goffe har de senaste åren varit en aktiv person i Malmös nattliv. Hon är en frilansande eventkoordinator och har drivit och dj:at på klubbar som ”Be Right Bass” och ”Woohah” på Babel och "Nattstad” på Moriskan.
Tidigare har hon bland annat jobbat som dj-samordnare för Oatly under festivalen Way Out West och som säljare på Weekday i Malmö. Nu tar hon över som projektledare för Doc Lounge Malmö efter Teres Arvidsson och Erika Hallgren.
”Jag är en hängiven Doc Lounge-besökare som beundrat nätverkets förmåga att alltid ligga i framkant med sin programsättning och att hela tiden hitta nya teman för sina visningar. Det är ju något som jag kommer fortsätta jobba med, fast såklart med min egna touch, kanske en nattklubbstouch, vem vet”, säger Maja Goffe.
Den 21 augusti arrangerar Doc Lounge en specialvisning av dokumentären ”Gudrun - konsten att vara människa”. Den ordinarie Doc Lounge-säsongen drar igång den 2 oktober och innehåller tio visningar. Programmet är ännu inte släppt men Doc Lounge avslöjar att hösten kommer att innehålla teman som queer, bodybuilding, design, punk och vetenskap.
Håll koll på Malmös nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen