Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Rösler: ”Försökte hålla kvar Safari på planen”

Skadan på Behrang Safari oroar MFF-tränaren som inte hymlar med försvararens betydelse. – Jag sa till honom att det inte finns en chans att han inte spelar på tisdag. Han log och sa "okej", men vi får se på måndag. Jag tror inte att vi vet förrän då.

MFF imponerade inte men tog tre nya poäng i allsvenskan.
– Det var en arbetsmässig seger. Jag är nöjd med tre poäng. Det var hårt, hårt arbete. Alla kan se att vi inte har fräschheten som vi normalt borde ha med spelschemat och allt resande. Bra seger, vi fortsätter segersviten med tre viktiga poäng, säger Uwe Rösler.
– Vi borde ha dödat matchen. Vi hade bra chanser. När vi spelade brett och i djupet med djupledslöpningar bakom deras backlinje så hotade vi dem. Matchen öppnade upp sig efter tjugo minuter.
Rösler gjorde fem ändringar i startelvan och borde med facit i hand inte ha startat Safari. Rasmus Bengtsson saknades mot Dalkurd på grund av skada.
– Vi förlorade ännu en rutinerad spelare. Jag försökte hålla kvar honom på planen, vi behövde honom. Han försökte men det gick inte.
– Du kan inte byta ut åtta, nio spelare. Det är omöjligt. Ibland får du ta en risk, säger Rösler.
Läs alla artiklar om: Allsvenskan 2018: Dalkurd-MFF
Gå till toppen