Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

IFK Malmö vann toppmatch med uddamålet

Tabelltoppen i division 2 spetsas till alltmer och IFK Malmö tuffar med däruppe. 1–0 i sexpoängsmatchen mot Halmia var en viktig seger för Malmölaget och den var inte orättvis.
– Jag tycker vi hade fler chanser sett över hela matchen. Men vi visste att det skulle bli en tuff match mot Halmia och jag är stolt över vilken laginsats vi gjorde, riktigt bra inställning hos alla, berömde IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Halmia började bäst i både första och andra halvlek och hade också ett par riktigt bra chanser, bland annat en boll i stolpen. Men IFK låg rätt i positionerna och vann kampen på mitten alltmer ju längre halvlekarna led.
I den 74:e minuten sköt Sami Güngör ett skott som det blev retur på – och där stod Almir Taletovic och satte matchens enda mål.
– En viktig seger, vi jobbade för varandra idag, konstaterade Nisse Persson, som nu kan se framemot en seriefinal mot Lindome nästa helg.

Division 2 västra Götaland HERR

1
IFK Malmö FK
  • (0-0)
0
IS Halmia

Målskyttar

  • Almir Taletovic
    Gå till toppen