Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Rosengård förlorade trots upphämtning

Rosengård tappar mot tabelltoppen efter en tung inledning av höstsäsongen. Mot Ullared åkte laget på sin andra raka förlust, efter en tveksam första halvlek då gästerna inte kom upp i normal standard.
– Vi började bra med kompakt försvarsspel, men sedan spelade vi inte tillsammans, det blev mer försvarsarbete en och en, suckade Rosengårds tränare David Roufpanah.
Ullared kunde gå till halvtid med ledning 2–0, ett försprång som trots att gästerna spelade upp sig i andra halvlek skulle räcka långt. Granit Sherifi såg visserligen till att Rosengård gick upp till 2–2 efter dryga timmens spel, men orken tröt för Malmölaget när man snart därefter fick två man utvisade. Trots att laget hade lägen att avgöra, blev det Ullareds Rasmus Larsson som kunde glida upp och göra 3–2 – på övertid.
– Vi spelade mycket bättre i andra, mer aggressiva, mer tillsammans och mer direkta i anfallsspelet. Men vi orkade inte i slutet, konstaterade David Roufpanah.

Division 2 västra Götaland HERR

3
Ullareds IK
  • (2-0)
2
FC Rosengård 1917

Målskyttar

    • Granit Sherifi 2
    Gå till toppen