Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Olympic vände och vann mot Prespa Birlik

Prespa Birlik tvingades, trots tidig ledning, till slut inkassera sin fjärde raka förlust i serien, denna gång mot Malmökollegan Olympic, som därmed lämnade den mest akuta streckstriden. Gästerna gjorde en bra match och var inte oförtjänt av sina tre poäng.
– Nej, det tycker jag inte. Vi trodde på oss själva hela matchen och hittade ett både tekniskt och kraftfullt spel. Vi ber inte om ursäkt, menade Olympics tränare Anders Grimberg.
Prespa Birlik tog ledningen redan ett par minuter in i matchen och höll den sedan in i halvtidsvilan. Men Olympic, anfört av Sadmir Zekovic från sin offensiva mittfältsposition, hade några ess i rockärmen. I mitten av andra halvlek klev just Zekovic fram och satte kvitteringen, innan han några minuter senare fyllde på till 1–2 efter en frispark.
– Vi trummade på, det var en positiv känsla i halvtid trots underläget. Vi hade spelat bra så långt. Och vi hade ju ett par chanser redan innan målen, konstaterade Anders Grimberg, som också passade på att lyfta fram en debutant.
– 19-årige Linus Silfverberg fick göra seriedebut idag och gjorde det riktigt bra på topp. Roligt att se.

Division 2 västra Götaland HERR

1
KSF Prespa Birlik
  • (1-0)
2
BK Olympic

Målskyttar

    • Sadmir Zekovic 2
    Gå till toppen