Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Panterntränaren nöjd trots förlust

Pantern föll i en fullsatt Limhamns ishall inför 600 åskådare. Trots det kände inte nye Panterntränaren Viktor Stråhle att han hade mycket att vara missnöjd med.

Panterns Lars Volden lyckades stoppa Emil Sylvegård i ett friläge.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Det blev en förlust med 0–2, men Redhawks lyckades inte göra något mål när Pantern hade ordinarie manskap på planen och det var Viktor Stråhle nöjd med.
– Jag upplevde det som en jämn match. Sedan var Malmö väldigt skickliga och det var inget snack om saken. Vår insats tycker jag var fullt godkänd med tanke på att det var ett SHL-lag som vi mötte. Det är dessutom väldigt tidigt på säsongen, sa Viktor Stråhle.
Han är själv ny i klubben, liksom stora delar av spelartruppen.
En som gjorde en stormatch redan i debuten var målvaktsvärvningen Lars Volden. Veteranen stod de avslutande perioderna och höll länge Pantern kvar i matchen.
– Han var jättebra och det var kul att få se honom steppa upp ordentligt. Det enda målet han släppte in var egentligen ett powerplaymål, konstaterade Panterntränaren.
Det målet gjorde Redhawks i inledningen av den tredje perioden. Tidigare Panternspelaren Lars Bryggman styrde in ett skott från Konstantin Komarek.
Matchens andra mål kom i öppen kasse sedan Pantern plockat ut Volden i slutminuterna för att jaga en kvittering.
I övrigt var Viktor Stråhle nöjd med vad hans lag presterade tidigt på säsongen.
– Det var många som jag tycker gick in och gjorde ett bra jobb. De flesta faktiskt.
Gå till toppen