Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Svep åt sidan för
att visa nästa kort

Anita Zieme, 60, Börringe

Vårt klimat – vår miljö

Driver restaurangen, butiken och galleri på Börringekloster.

1

”För mig hänger alltihop samman”

”Jag brinner för är att använda naturen i min matlagning. Dess många smaker är en stor inspirationskälla. Kirskål, ängssyra, groblad, tagetes och rölleka är exempel. Ju mer jag använder av det vilda desto mindre tär jag på naturen.
Jag köper livsmedel av ekologiska odlare och uppfödare som låter grisar, kor och lamm beta fritt utomhus.
Av detta serverar jag vaje dag en buffé där det gröna är basen och kött och fisk är tillbehör.
Jag försöker återvinna att hålla nere transporter och användning av förpackningar. För mig hänger alltihop samman.”
Gå till sydsvenskan.se