Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fringe Festival avslöjar årets program

Peaches. Arkivbild.Bild: Angel Ceballos
Scenkonstfestivalen Stockholm Fringe presenterar nu hela årets program – bland höjdpunkterna märks en "extraordinär post-dragupplevelse" med The Real Housewives of Neukölln på Ö2 samt en "provocerande och skratta-högt-rolig och genreöverskridande föreställning" med engelska Gracefool Collectives på Teater Tre.
"Stockholm Fringe Festival fogar samman 'finkultur' och 'fulkultur' under ett paraply. Vi i festivalteamet är bottenlöst exalterade över årets festivalprogram som präglas av fringens egensinniga rackartygsanda, häpnadsväckande konst och det fria ordets revolt. Vi utlovar en fringe som publiken sent kommer att glömma", säger festivalarrangörerna Helena Bunker, Lina Karlmark och Adam Potrykus i ett pressmeddelande.
Sedan tidigare är ett av festivalens största dragplåster känt – electrorock-provokatören Peaches solotolkning av Andrew Lloyd Webbers rockopera "Jesus Christ superstar" på Södra Teatern.
Stockholm Fringe Festival arrangeras den 11–15 september på en rad olika scener i huvudstaden.
Gå till toppen