Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

48 mexikanska kartellmedlemmar gripna nära gränsen till Guatemala, uppåt på börserna i Asien – och golfaren Caroline Hedwall ligger bra till efter första dagens spel på USA-tourtävlingen.

48 kartellmedlemmar gripna

48 personer från en av Mexikos mäktigaste drogkarteller har gripits nära gränsen till Guatemala, uppger mexikanska åklagare. Myndigheterna beslagtog även fordon, vapen och ammunition från Cártel de Jalisco Nueva Generación.

Uppåt på börserna i Asien

Bild: Koji Sasahara
De asiatiska börserna följer uppgångar på Wall Street och stiger i den inledande handeln. Såväl Nikkei-index som det bredare Topix-index i Tokyo ökade 0,5 procent. I Kina steg Hang Seng-index inledningsvis med 1 procent och Shanghais kompositindex med 0,7 procent.
Läs också Uppåt på börserna i Asien

Hedwall bra med första dagen

Bild: Göran Söderqvist
Caroline Hedwall ligger bra till efter första dagens spel på USA-tourtävlingen i Indianapolis. Hedwall gjorde sju birdies och resten par för en 65-runda och ligger på en delad fjärdeplats. Leder gör Lizette Salas, USA, på 62 slag.
Gå till toppen