Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Assist i debuten men nyförvärvet var inte nöjd

Efter en träningsvecka gick Celia Jiménez Delgado rakt in i startelvan när FC Rosengård slog IFK Kalmar med 10-0 och assisterade till Iva Landekas tredje mål.
– Vi kämpade för att vinna varje närkamp och spelade med intensitet och resultatet säger det mesta, säger spanjorskan.

Celia Jiménez Delgados välplacerade inlägg träffade Iva Landeka bredsida till 7-0. Sedan gjorde FC Rosengård ytterligare tre i storsegern mot nykomlingen från Kalmar.Bild: BJÖRN LINDGREN
– Det var en jättebra match och jag är nöjd med lagets prestation, säger Celia Jiménez Delgado som dock inte var helt nöjd med sin egen insats.
– För att vara min första match var den okej men jag är inte nöjd utan vill fortsätta jobba hårt och förbättra mig till nästa match.
Ytterbacken som kommer från collegefotbollen i USA visade upp sin teknik längs högerkanten och noterades för en assist.
– Om jag inte hade gjort en assist så hade jag blivit riktigt, riktigt upprörd, säger hon och skrattar.
– Jag tror att jobbet vi och jag gör kommer att bli bättre och resultatet av det kommer att visa sig under de kommande matcherna.
Jonas Eidevall var nöjd med nyförvärvets första match.
– Det är en bra debut. Hon har växt in i laget och vårt spelsätt på den träningsveckan som har varit. Hon har kommit till ett nytt land, en ny kultur, med tidsskillnad och tränat under en väldigt kort tid. Det är en tekniskt skicklig spelare som kan spela fotboll i hög hastighet, säger FCR-tränaren.
Gå till toppen