Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Kvarnby förlorade efter dålig första halvlek

En misslyckad första halvlek gav Kvarnby en tung förlust i kampen om att vara på rätt sida strecket i bottenstriden. När Assyriska fick 2–0 i ryggen inför andra halvlek hade man ett resultat att spela av på ett effektivt sätt.
– Första halvlek var inte alls bra, det kunde milt uttryckt varit värre än ett tvåmålsunderläge om de utnyttjat sina omställningslägen bättre, suckade Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
Kvarnby var varken etta eller tvåa på bollen i första halvlek, men höjde sig i andra och kom in i matchen. En kvart in fick Assyriska en man utvisad och Kvarnby kom allt närmare. Reduceringen gjorde Ludvig Johansson på frispark med tio minuter kvar, men gästerna hade redan dessförinnan ett mål inne som dock dömdes bort för offside. 2–1 stod sig.
– Vi förlorade matchen i första halvlek, det var verkligen inte bra. Nu gäller det att träna bra i veckan och ta revansch i Malmöderbyt mot Olympic istället, konstaterade Ulf Jansson.

Division 2 västra Götaland HERR

2
Assyriska BK
  • (2-0)
1
Kvarnby IK

Målskyttar

    • Ludvig Johansson
    Gå till toppen