Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rösler ville se fler mål: "Ska bli bättre"

Malmö FF vann klart med 3–0 mot Trelleborg i derbyt, men det fanns ändå krav från MFF-tränaren Uwe Rössler om bättre utdelning framåt.

Andreas Vindheim en av målskyttarna i 3–0-segern.Bild: MATHILDA AHLBERG
Malmö FF fick en drömstart i derbyt med ledningsmål redan efter två minuter.
Hugo Andersson tryckte dit bollen efter en hörnvariant.
24 minuter senare ökade Andreas Vindheim till 2–0. Norrmannen satte ett långskott efter en hörna som även den kom från Anders Christiansens fot.
– Vi har tränat på fasta situationer och då är det skönt att vi gör mål där. Det är bra att hitta nya vägar att göra mål, konstaterade MFF-tränaren Uwe Rösler som var nöjd med lagets insats men hade önskat att hans lag fortsatt trycka på i andra halvlek.
Han refererade till lagets jagande position i den allsvenska tabellen och hade därför önskemål om fler mål.
– Vår målskillnad är inte den bästa och vi jobbar på att den ska bli bättre, sa han och tyckte att laget i alla fall började täppa till försprånget en aning efter lördagens match.
Trelleborgs FF som föll tungt i måndags med 1–6 släppte på lördagen in tre nya mål. TFF-tränaren Patrick Winqvist såg dock inte nekymmer främst i försvarsspelet.
– Vårt anfallsspel är det vi behöver jobba allra mest med. Många av målen vi släpper in kommer till av att vi inte spelar det anfallsspel som vi borde göra. På måndag är det nytt hårt jobb och sedan gäller det att se möjligheterna i höst.
Gå till toppen