Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Torn vann höstpremiären efter två sena mål

Torns Dino Mesic gillar att möta Utsikten. I bortamötet under våren var det han som avgjorde och när Stångbylaget startade upp hösten med en ny seger, blev han än en gång matchhjälte. Dino Mesic byttes in med en halvtimme kvar att spela och 0–0 på tavlan, när domaren blåste av hade han gjort två mål och gett Torn en skjuts man så väl behövde.
– Helt klart, viktigt att vinna såhär i början, det är alltid svårt att starta upp efter ett uppehåll och vill man hänga med i toppen bör man nog inte tappa direkt. Så det var skönt. Och roligt för Dino, som hade en tung vår med skador och annat, tyckte Torns tränare Richard Ringhov.
Utsikten bjöd serietvåan Torn på hårt motstånd. Vinden påverkade en del och första halvlek var det fördel gästerna, men det var också en tajt och chansfattig match med få riktigt heta möjligheter.
– Vi slarvade lite i första och ändrade några detaljer i anfallsspelet inför andra, men Utsikten var också väldigt bra och gjorde det svårt för oss, menade Richard Ringhov.
Andra halvlek var fortsatt jämn, men Torn visade än en gång tålamod och effektivitet när chanserna väl dök upp. Mot slutet av matchen tog hemmalaget över något, när Dino Mesic gjorde först 1–0 med drygt tio minuter kvar och sedan också 2–0 i 88:e minuten var det inte alldeles orättvist.
– Totalt sett tycker jag vi vann rättvist, vi skapade chans på chans i slutet. Vi är duktiga på att vänta ut motståndarna, konstaterade Richard Ringhov nöjt.

Division 1 södra HERR

2
Torns IF
  • (0-0)
0
Utsiktens BK

Målskyttar

  • Dino Mesic 2
    Gå till toppen