Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Storförlust för ineffektivt Olympic

Olympics tränare Anders Grimberg hade en bra känsla inför match mot Sävedalen. Men trots en blixtrande inledning med tre klara målchanser under de första minuterna, fick inte Olympic med sig så mycket som en poäng. Istället för hemmamål på någon av de öppna chanserna stack Sävedalen upp och gjorde 0–1. Och sedan fortsatte det.
– Det är inte klokt egentligen, men sådan här är fotbollen. Vi hade fyra hundraprocentiga målchanser i första halvlek och fick inte in en enda boll. Sävedalen hade fyra avslut och satte allihop, suckade Olympics tränare Anders Grimberg.
Med 0–4 i halvtid var matchen redan avgjord, men Olympic fortsatte försöka och fick i alla fall med sig 2–1 i andra halvlek. Totalt 2–5 var dock nedslående siffror.
– Såklart, vi hade en bra energi i laget efter stark insats mot Prespa Birlik senast och en bra träningsvecka efter det. Men vi hade ett bra snack efter matchen allihop, det var en jämn match och vi var inte värda det här resultatet. Det var i alla fall starkt att vi inte vek ner oss och lät det rinna iväg, tyckte Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

2
BK Olympic
  • (0-4)
5
Sävedalens IF

Målskyttar

  • Samuel Gebru
  • Patchicco Diallo
    Gå till toppen