Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Redhawks

De blir kaptener i Redhawks: ”Blev stort jubel”

Fredrik Händemark fortsätter som lagkapten i Malmö Redhawks, en roll som han växte in i un der förra säsongen. Till sin hjälp får han två återvändare och en målvaktsveteran.
– Det blev ett stort jubel i omklädningsrummet, när vi presenterade dem, säger Redhawks tränare Peter Andersson på klubbens sajt.

Henrik Hetta, Emil Sylvegård, Oscar Alsenfelt och Fredrik Händemark.
Idag offentliggjorde tränare Andersson vilka spelare som ska vara hans ledare på isen. Händemark blir kapten och till sin hjälp som assisterande kaptener får Händemark Emil Sylvegård och Henrik Hetta. Även målvakten Oscar Alsenfelt ingår i kaptenskvartetten, även om han inte får något A på sin tröja.
– Händemark har varit här ett tag och han var assisterande lagkapten från start under förra säsongen. När Erik Forssell tvingades till timeout tog Händemark över och han växte in i rollen och tar mer och mer plats på ett bra sätt. Han är ett föredöme på träningarna, både i gymmet och på isen, samtidigt som han har en härlig attityd som jag gillar, förklarar Andersson på Malmoredhawks.com.
Fredrik Händemark inledde förra säsongen som assisterande kapten, men fick ta över lagkaptensrollen när den ordinarie kaptenen Erik Forsell tvingades ta ett avbrott. Nu får en stolt Händemark fortsätta det som han började under förra säsongen.
– Det är en stor ära att få vara lagkapten i en så stor och anrik klubb som Malmö Redhawks. Jag ska försöka leda laget så bra som möjligt, säger han.
Läs också Triss i hemvändare ska hjälpa Redhawks till topp-6
Läs också Redhawks nya tuffing: ”Jag älskar min roll – när fansen buar och skriker”
Gå till toppen