Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Fansens stöd får Lewandowski att stanna

Bayern Münchens Robert Lewandowski i mitten gjorde mål mot Drochtersen/Assel i tyska cupen i lördags och ser nu fram emot att fortsätta i klubben.Bild: Carmen Jaspersen/AP/TT
Bayern Münchens fans kan känna sig nöjda. Åtminstone om de vill ha Robert Lewandowski kvar i mästarklubben. I maj sa den polske landslagsmannen att han ville lämna Bayern men nu har han bestämt sig för att stanna, mycket tack vare just supportrarna.
– Mitt hjärta finns återigen hos Bayern. Jag har märkt här i München hur fansen är bakom mig och jag förstod att de fortfarande vill ha mig, säger Lewandowski som firade sin 30-årsdag på tisdagen.
– I april, maj så tog nästan alla sikte på mig, berättar Lewandowski som då hade gått mållös från kvartsfinalerna och semifinalerna i Champions League.
– Jag kände inte att klubben skyddade mig, och kände mig ensam i det läget.
Men nu är förra säsongens målkung, med 29 mål på 30 matcher i Bundesliga, fullt fokuserad på ännu en säsong i klubben där han varit med och tagit åtta titlar på fyra år.
Och fler kan det bli. Lewandowskis kontrakt med Bayern München sträcker sig till 2021.
Gå till toppen