Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Kävlinge

Tornerspel, musikfestival och sillamarknad i helgen

Det blir en händelserik helg i Kävlinge. Det är tornerspel i Hög, sillmarknad i Barsebäckshamn, musikfestival och gudstjänst för djur i Kävlinge.

Rita Eriksson kommer att rida Gandalf på tornerspelet i helgen.Bild: Peter Sjöberg
Anders Lundin och Dan Hylander är bland de femtontal artister som kommer till endagsfestivalen "LIVE – musikfestival för hela familjen" på lördag den 25 augusti klockan 14-23 i Silverforsen Folkets park i Kävlinge. Även musikalstjärnan Simon Laufer uppträder, han återförenas med sitt gamla band SIMSOAK. Fri entré.
Högs gästabud hålls i Vikingabyn i Hög under både lördag och söndag 25-26 augusti klockan 11 till 17. Här blir det medeltidsmarknad, matstånd, marknadsknallar och klockan 14 tornerspel. Biljett krävs.
Lions Sillamarknad i Barsebäckshamn, söndag klockan 11 till 16, kan du njuta av bland annat sillamackor, fisksoppa och nygräddade våfflor. Det blir även musik, utställningar och barnaktiviteter.
På söndag den 26 augusti blir det husdjurgudstjänst utanför Gamla kyrkan i Kävlinge. Det är åttonde gången djurgudstjänst hålls och en stor del av besökarna brukar vara fyrbenta. Gudstjänsten börjar klockan 15.
Dan Hylander och Anders Lundin är bland artisterna som uppträder i Kävlinge på lördag.Bild: Arkivbild
Gå till toppen