Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-podden: Fasta situationer och halvtimmen som MFF måste fixa

Malmö FF tappade tvåmålsledning till oavgjort hemma mot Midtjylland i den första playoff-matchen till Europa League och den övergripande frågan är given. Varför?

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand – tillbaka från semester – diskuterar Malmö FF:s insats mot Midtjylland i det 159:e avsnittet av MFF-podden.
Vad var det som gick snett i andra halvlek? Varför har MFF haft förhållandevis svårt under den sista halvtimmen av matcherna? Finns det mer att göra i coachningen? Är det tuffa spelschemat den enda förklaringen?
Men det handlar också om MFF:s imponerande spel i första halvlek – podden benar ut vad laget gjorde som gav så god utdelning och blickar framåt mot returen för att se vilka delar av hemmamatchen som MFF ska ta med sig till Herning.
Dessutom blir det snack om allsvenskan och hur MFF borde använda segern mot Trelleborg som mall för den kommande matchen mot Sirius.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen