Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Stor polisinsats i Hindby – en person gripen

Under söndagen pågick en stor polisinsats i och omkring Hindby. En person greps i närheten och polisen letade efter fler män på olika ställen i Malmö.

Polisen fick vid niotiden på söndagen larm om att minst två män ska ha uppträtt misstänkt utanför Ekohallen i närheten av Hindby.
– Det är två eller fler män som beter sig suspekt och man fick starka vibbar om att ett rån eller inbrott var på gång, sa Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral, i samband med händelsen.
Polisen har under dagen haft flera patruller på plats och sökt i området efter männen. Vid 13-tiden kunde polisen bekräfta att en person gripits i närheten av platsen.
– En person är gripen, jag vet dock inte vad brottsmisstanken är ännu, säger Kim Hild.
Ett större område av medan polishundar söker igenom området. Även polisens helikopter söker efter männen. Enligt polisen letar man efter fler personer i olika delar av Malmö, vilka delar det rör sig om vill man inte gå in närmare på.
– Jag kan säga att vi fortfarande letar i Malmö med omnejd, säger Kim Hild.
Gå till toppen