Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Torn föll ihop mot Eskilsminne

Ett formstarkt Eskilsminne med vind i seglen efter cupvinsten mot Helsingborg i veckan blev för svårt för Torn, som inte orkade resa sig efter urladdningen mot IFK Göteborg. Torn fick inte riktigt spelet att stämma – inte ens defensivt, där man tidigare under säsongen varit stabiliteten självt. Eskilsminne har nu gjort sex av de 16 mål Torn släppt in i serien hittills.
– Det är väl någonting med Eskilsminne som inte passar oss... det här var en käftsmäll, men vi bryter ihop och kommer igen, menade Torns tränare Richard Ringhov.
Eskilsminne tog ledningen redan tio minuter in på första halvlek och ökade på till 2–0 innan halvtid. Uppförsbacke för Torn, som blev än brantare när hemmalaget dessutom ökade på ytterligare bara tio minuter in i andra. Gästerna hade sina chanser, men hemmalagets var fler.
– De var effektiva också, plus att det var vi som stod för misstagen idag. Men jag vet inte, ibland kommer sådana här matcher och idag var en sådan dag. Det låter lite enkelt, men vi fattades den beslutsamhet vi normalt sett har, tyckte Richard Ringhov.
Ringhov var inte alltför orolig efter förlusten.
– Nej, jag tror alla vet vad vi saknade och normalt sett är vi väldigt stabila bakåt. Så jag är inte så orolig, vi får prata igenom matchen, träna bra i veckan och sedan släppa den, menade Richard Ringhov.

Division 1 södra HERR

3
Eskilsminne IF
  • (2-0)
0
Torns IF
Gå till toppen