Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Köpare tände till – krossade för dyr lampa

Lampan hade annonserats ut på Facebook men när den tilltänkte köparen såg den tyckte han att priset var för högt.

Ägaren till lampan, en man i 25-årsåldern, hade lagt ut en annons om lampan och några andra tillhörigheter på Facebook. En man i 40-årsåldern hörde av sig och de två stämde träff hemma hos lampägaren.
När den tilltänkte köparen kom på besök tyckte han dock att priset var för högt. Lampägaren ville inte pruta utan sade att det i så fall inte blir någon affär. Då blev spekulanten arg och slog sönder lampan.
Enligt polisanmälan vägrade mannen först att lämna bostaden och började måtta slag mot lampägaren när denne försökte putta ut honom genom dörren. Han fick in en träff på lampägarens glasögon.
Händelsen inträffade vid Södra Esplanaden på lördagseftermiddagen. Mannen, vars identitet är känd, misstänks nu bland annat för försök till misshandel, skadegörelse samt förolämpning.
Gå till toppen