Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Staffanstorp

Staffanstorpsbo blev Sverigemästare i sommarföretagande

En SMS-inspirerad annons visade sig vara ett vinnande koncept. Tillsammans med två lagkamrater vann Staffanstorpsbon Joel Toryd Sverigemästerskapet i sommarföretagande i helgen.

Tillsammans med coachen Andreas Wilhelmsson (längst till vänster), tog entreprenörerna Axel Roos, Ella Wiss Mencke och Joel Toryd fram det vinnande bidraget under helgens SM i sommarföretagande.Bild: CHRISTOPHER SCHAUZ Schauz Media
Som tidningen tidigare har rapporterat fanns Staffanstorp för första gången representerat när SM i sommarföretagande arrangerades helgen. Och det med tre olika sommarlovsentreprenörer: Elin Söderberg, Linnea Åkesson och Joel Toryd.
Läs också Unga företagare i Staffanstorp uttagna till SM
Tävlingen, som ägde rum i Gnosjö, gick ut på att man i olika lag skulle lösa riktiga problem åt företagare.
Förslaget som Joel Toryds lag kom med innebar bland annat att designa en annons som ett SMS, samt att låta en platsannons se ut som en profilbild. Med den lösningen vann de hela tävlingen.
– Det känns väldigt, väldigt bra. Det är lite speciellt att vara bäst på något i hela Sverige, säger Joel Toryd.
Nu kommer han att fortsätta med sitt fotoföretag som han startade upp under sommaren, där han redan har Staffanstorps kommun och lokaltidningen Spegeln som uppdragsgivare.
Gå till toppen