Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Alla lovas fri värdering när Antikrundan besöker Torup

Nyfiken på vad farfars gamla pryl kan användas till eller vad tavlan är värd som mormor fick i bröllopspresent? På onsdag 5 september finns chansen att få svar när Antikrundan kommer till Torup.

Så här såg det ut när Antikrundan spelades in i Helsingborg 2017. På onsdag är det dags igen i Torup.Bild: Sven-Erik Svensson
2019 års säsong av det populära tv-programmet spelas in på sex platser i landet. Den sista anhalten på turnén är Torups slott i bokskogen utanför Malmö.
Från klockan 12.00 och framåt står 21 experter på allt från textil och vapen till orientalisk keramik och sällsynta böcker redo att värdera de föremål som allmänheten tar med.
Alla som ställer sig i kön före klockan 18.00 utlovas få sina föremål värderade utan kostnad.
Enligt förhandsinformationen brukar kön ofta vara lång redan på morgonen och det kan ibland ta några timmar att ta sig in till experterna. Därför är rekommendationen att ta med något att sitta på, lite matsäck och kläder efter väder.
Gå till toppen