Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny rekryteringsfirma öppnar i Skåne

E-commerce recruit är specialiserade på den snabbväxande e-handelsbranschen.

Sanny Malmberg och Daniel Hilvarden, grundare av E-commerce recruit.Bild: E-commerce recruit
– Branschen växer så otroligt mycket, kandidaterna och e-handeln har svår att hitta varandra. Det är huvudanledningen till att vi startar.
E-commerce recruit är enligt egen uppgift Sveriges enda nischade rekryteringsbolag som arbetar uteslutande med e-handelssektorn.
– Fram till idag har det inte funnits någon aktör som fullt ut kan både e-handelsbranschen och rekrytering. Vi är ett par rekryterare och e-handlare som därför tillsammans startat ett nischat rekryteringsföretag, säger Sanny Malmberg, en av medgrundarna.
Företaget har kontor i Malmö, men merparten av sina kunder i Helsingborg. Grundarna hoppas att inom kort ha en fast plats även i Helsingborg, liksom i Göteborg och Stockholm där de också har kunder. Målsättningen är en snabb tillväxt med sikte på hela Sverige och med förhoppningar om att kunna utvidga till Köpenhamn.
Verksamheten ligger än så länge inom ett annat nybildat rekryteringsföretag med namnet Furture and friends, inom kort ska dock E-commerce recruit vara fristående.
Gå till toppen