Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nya sökningar efter Lelle Hildebrand

Sökandet efter den försvunne turnéledaren i Ivösjön i nordöstra Skåne förra året var resultatlöst. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
Sökandet efter turnéledaren som försvann 1999 fortsätter. Snart tar polisen återigen hjälp av Missing People och arméns sökpluton, rapporterar P4 Blekinge. Trakterna kring Arkelstorp utanför Kristianstad ska genomsökas under september.
Under två dagar i somras letade fyra specialutbildade danska sökhundar i trakterna av Arkelstorp. Men hundarna, som är utbildade för att söka under mark, gjorde inga fynd. I december förra året genomfördes nya dykningar i Ivösjön i norra Skåne och under våren gjorde Missing People sökinsatser.
Den försvunne turnéledaren sågs senast utanför en rockklubb i Sölvesborg 1999 och han dödförklarades 2006. Polisen misstänker att han mördades.
Gå till toppen