Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Venezuela flyger hem flyktingar från Peru, första asylbåten till Australien på fyra år, uppåt på Asiens börser efter handelsavtal mellan USA och Mexiko – och den rumänska världsettan utslagen direkt ur damernas US Open i tennis.

Maduro flyger hem flyktingar från Peru

Bild: Martin Mejia
Nästan 100 venezuelanska flyktingar har accepterat ett erbjudande från president Nicolás Maduro om att bli hemflugna från Peru efter att situationen för dem har försvårats. Maduro vill motverka massutvandring och vädjar till unga venezuelaner att arbeta i det krisdrabbade landet.
Läs mer: Maduro flyger hem flyktingar från Peru

Första asylbåten till Australien på fyra år

Alla personer som befann sig ombord på en migrantbåt som gick på grund i krokodiltäta vatten utanför Australiens norra kust i söndags har återfunnits. Den skrangliga båten, den första med asylsökande att nå Australien på nära fyra år, förliste norr om turisttäta Cairns i Queensland.
Läs mer: Första asylbåten att nå Australien på fyra år

Upp i Asien efter avtal USA-Mexiko

Bild: Koji Sasahara
Tokyobörsen öppnade positivt även på tisdagen efter att USA och Mexiko meddelat att man är överens om ett nytt nordamerikanskt handelsavtal att ersätta Nafta. Både Nikkei-index och det bredare Topix-index steg med 0,7 procent i den tidiga handeln.
Läs mer: Upp i Asien efter överenskommelse USA-Mexiko

Rumänska världsettan utslagen direkt

Bild: Andres Kudacki
För andra året i rad är den rumänska världsettan Simona Halep utslagen direkt i första omgången av US Open i tennis. Men hemmahoppen Sloane Stephens och systrarna Williams är vidare.
Läs mer: Stephens och systrarna Williams vidare
Gå till toppen