Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Agim Sopi lämnar Landskrona BoIS

Agim Sopi har gjort sitt i Landskrona BoIS. Enligt klubbens hemsida har han sagt upp sig.

Agim Sopi.Bild: MATHILDA AHLBERG
Nyheten lades ut på BoIS hemsida vid 13-tiden på tisdagen. Där framgår att "Sopi valt att ställa sin plats till förfogande som huvudtränare i Landskrona BoIS".
– Resultaten har inte varit tillräckliga och jag tar mitt ansvar för det så att BoIS får möjlighet att få in en ny röst under hösten.
– Jag har gjort allt jag kan för Landskrona BoIS och vill rikta ett stort tack till alla spelare, ledare och inte minst till våra fantastiska fans. Nu hoppas jag att laget får en nytändning och kan säkra Superettankontraktet. BoIS hör hemma i eliten, säger Sopi till hemsidan.
Klubbens ordförande kommenterar beslutet så här:
- Det känns oerhört tråkigt att godkänna Agims uppsägning. Vi inser samtidigt att det har varit ett tungt år för Agim och att detta är det bästa beslutet för fortsättningen av säsongen.
- Agim har ett stort BoIS hjärta och har varit tydlig med att han inte kräver någon ekonomisk kompensation utan vill ge klubben möjlighet att vända den negativa trenden. Han har gjort en fantastisk insats i klubben och kommer för alltid ha en plats i BoIS-historien.
Nu ska Landskrona BoIS hitta en ny huvudtränare. HD-sporten avslöjade under måndagen att klubben träffat klubblöse tränaren Max Mölder.
- Vi kommer prata med kandidater under de närmaste dagarna. Så länge leds laget utav Fahrudin Karisik och Mats Andersson, säger Urban Jansson till BoIS hemsida.
Gå till toppen