Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

KB:s jubileumsfirande växer – Timbuktu gör klubbkonsert i Malmö

Inte nog med att Wilmer X ska göra två konserter när rockklubben KB fyller 25 år. Nu är det klart att även Timbuktu och Damn! gör en klubbkonsert på KB som en del av jubileumsfirandet.

Timbuktu uppträdde nyligen på Malmöfestivalen och drog rekordpublik till Stortorget. Nu ska han uppträda på en mindre Malmöscen.Bild: Hussein El-alawi
För två veckor sedan blev det offentligt att rockklubben Kulturbolaget i höst ska fira att det är 25 år sedan de flyttade in på Bergsgatan i Malmö. Den 1 oktober 1993 drog de igång där efter flytten från Erikslust. På själva jubileumsfesten den 1 oktober 2018 kommer Malmölegendarerna Wilmer X att spela.
Men biljetterna tog slut så snabbt att det sattes in extrakonsert med Wilmer X kvällen efter den 2 oktober.
Nu står det klart att jubileumsfirandet inte tar slut där. En annan av Skånes allra största musikprofiler, Jason ”Timbuktu” Diakité, tar med sig bandet Damn! till KB för en klubbkonsert den 6 oktober. Detta blir Timbuktus första konsert på KB sedan 2008.
Biljetterna släpps fredagen den 31 augusti klockan 10.
Håll koll på Malmös musikliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen