Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Jansson om nye tränaren: ”Dödade oss nästan”

Leeds toppar The Championship. Pontus Janssons förklaring? Lagets nye tränare Marcelo Bielsa - som inte är blyg för att säga vad han tycker.
– Han dödade oss nästan, säger den förre MFF-backen.

Pontus Jansson under en fotbollsträning med Malmö FF den 26 maj 2018 i Malmö.Bild: LUDVIG THUNMAN
På fredagskvällen tar serieledande Leeds emot tvåan Middlesbrough i ett laddat ligamöte. Lagen har båda 13 poäng efter att endast tappat två poäng under de fem första omgångarna.
Pontus Jansson gjorde säsongsdebut från start i 3-0-segern mot Norwich i förra veckan. Han kom till träning senare än lagkamraterna efter VM-uppehållet och har därför suttit på bänken under säsongsinledningen.
– Vi har startat bra, förstås, och det ser lovande ut. Och det fina är att Marcelo (Bielsa, tränare) och hans stab inte vill att vi ska slappna av. De är på oss varje. Även om vi vinner kan de kalla oss till möte i en timme och säga att vi inte spelat bra, säger Pontus Jansson till Yorkshire Evening Post.
Pontus Jansson minns speciellt tränarens upprördhet efter 2-2-matchen borta mot Swansea i förra veckan.
– Folk kanske säger att 2-2 mot Swansea inte är ett dåligt resultat, det ger ju en poäng. Men efteråt hade vi ett möte på en och halv timme där han (tränaren) nästan dödade oss. Det var en viktig väckarklocka och vi vann sen med 3-0 mot Norwich. Så det visar att han kommer att hålla oss på tårna hela tiden, säger Pontus Jansson.
Gå till toppen