Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Misstänkt mördad kvinna i Malmö fortfarande oidentifierad

Den kvinna som hittades död i en Malmöbostad natten till onsdag är fortfarande inte identifierad. En man i femtioårsåldern sitter anhållen skäligen misstänkt för mord, den lägre misstankegraden.

Polis tog sig med hjälp av låssmed in i bostaden där den döda kvinnan hittades. (Arkivbild)Bild: Johan Nilsson/TT
Under natten till onsdagen kallades polis till en bostad i Malmö. Polisen tog sig in med hjälp av låssmed. I bostaden hittade polispatrullen en död kvinna.
Läs mer: Man i Malmö anhållen – misstänkt för mord på kvinna
Bakom dörren fanns också en man i femtioårsåldern som enligt Sydsvenskans uppgifter var i dåligt skick och behövde vård.
Mannen greps och anhölls misstänkt för mord. På torsdagsmorgonen var han fortfarande anhållen skäligen misstänkt för mord, den lägre misstankegraden.
Den döda kvinnan var på torsdagsmorgonen fortfarande inte identifierad, vilket betyder att hennes anhöriga inte är underrättade.
– Rättsläkarundersökningen är inte klar och jag har inte fått besked när den kan vara klar, säger kammaråklagare Lena Körner.
– Vi har en person som är avliden och vi har en skäligen misstänkt för mord. I nuläget avvaktar vi den rättsmedicinska undersökningen och om det går att nå misstankegraden sannolika skäl eller ej, säger Lena Körner.
Gå till toppen