Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Max Wiman: Här har ni Malmö FF:s spelschema i Europa League i höst

Och en flyttad allsvensk match som alla tjänar på.

Via lite pusslande med hjälp av Sarpsborgs och Genks webbsidor, har jag kunnat få fram följande spelschema för Malmö FF i Europa League i höst.
Med reservation för att det inte lagts ut officiellt och egentligen kan jag inte hitta några starttider för Besiktasmötena, men gruppens båda matcher ska ju spelas samtidigt och då bör detta stämma.
Det blir vinterklädsel när Genk kommer hit - 29 november, 21.00...brrr alltså en kvart senare än den gamla Champions League-starttiden.
20 september 18.55 Genk-Malmö FF
4 oktober 21.00 Malmö FF-Besiktas
25 oktober 21.00 Sarpsborg-Malmö FF
8 november 18.55 Malmö FF Sarpsborg
29 november 21.00 Malmö FF-Genk
13 december 18.55 Besiktas-Malmö FF
Som en konsekvens av Europaspelet flyttas också den allsvenska matchen mellan MFF och Hammarby från den 22 oktober meddelar MFF på sin webbsida.
Den kommer att spelas 20 eller 21 oktober. MFF vill spela 20:e helst.
Denna matchflytt är något som fotbollen i stan verkligen tjänar på. För som vanligt så är synkningen mellan herrarnas och damernas allsvenska bristfällig. Måndagen den 22 oktober spelar FC Rosengård seriefinal hemma mot Piteå. Det hade ju varit extremt onödigt att den matchn krockade med MFF-Hammarby, vilket var läget fram tills MFF avancerade.
Läs alla artiklar om: Fotboll: MFF i Europa League
Gå till toppen