Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

The Sounds klara för KB:s 25-årsfirande

Den klassiska rockklubben KB fyller 25 år i oktober. Det firas under två veckor med flera kända artister, nu fylls programmet på med The Sounds och en Kal P Dal-hyllning.

Maja Ivarsson i The Sounds under HX-festivalen 2016.Bild: Tom Wall
Sedan tidigare är artister som Wilmer X och Timbuktu klara för KB:s två veckor långa 25-årsfirande i oktober. På fredagen blev även helsingborgsbandet The Sounds och en Kal P Dal-hyllning klart för jubileumsveckorna.
”The Sounds och KB har länge varit en solklar duo. Sedan debutalbumet ”Living in America” har bandet ”levererat hit på hit samt gjort flera frenetiska succéspelningar”, skriver KB i ett pressmeddelande.
The Sounds kommer att hålla sin konsert fredagen den 12:e oktober. Kvällen efter blir det en dubbel hyllningskonsert till Kim Larsen och Kal P Dal med bandet från musikalen ”Kal P Dal”.
”Nordens obestridda rockkungar stavas Kal P Dal och Kim Larsen. I två år hyllades Kalles liv och musikskatt genom showen ”Kal P Dal – En rockmusikal” på Slagthuset, som sedan utvecklades till ”Kal P Dal – En rockhyllning” på Malmö Arena. För att fira KB:s 25-årsjubileum kommer den hyllade ensemblen med Nic Schröder i täten till Bergsgatan för att göra det de gör bäst”, skriver KB i pressmeddelandet.
Firandet håller på från den 1 oktober då Wilmer X spelar till den 13:e oktober då hyllningen till Kal P Dal och Kim Larsen avslutar 25-årsfirandet.
Läs också Rockklubben KB firar 25 år med Wilmer X-konsert
Läs också KB:s jubileumsfirande växer – Timbuktu gör klubbkonsert i Malmö
Gå till toppen