Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Christer Wallin brinner för småföretagen

I fyra år har Christer Wallin (M) varit oppositionsråd i Lund. Hans största framgång är att ha lyckats stoppa en skattehöjning. Nu hoppas Moderaterna ta makten med trygghet högst på agendan.

Egentligen ville Christer Wallin ha en flygbild. Taket till Armaturfabriken fick räcka för att höja blicken och se ut över Lunds centrum, mot Clemenstorget som var hans första adress, och vidare bortom horisonten till favoritplatser som Dalby Söderskog, Körsbärsdalen i Veberöd och Trollskogen. "Skulle jag behöva beskriva min favoritplats i Lund så skulle det behövas ett kollage med 60 bilder eller bara en flygbild över Lunds kommun."Bild: Ingemar D Kristiansen
Christer Wallin (M) kommer till redaktionen prick på avtalad tid. Seglarskor och beige byxor hintar om partitillhörigheten redan innan de bekräftande M-knapparna på kavajslaget. Han är på gott valspurthumör och säger att han inte vill sitta i en röd fåtölj under intervjun. Istället landar han utan protest i en grön soffa.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen